Friday, December 18, 2009

Berehat Seketika




Salam sayang salam kerinduan buat teman2 semua...mulai hari ini aku ingin berehat seketika.so,kemungkin
an tiada update baru atau mungkin lambat update atau mungkin juga hanya mengupdate entry2 kitar semula.aku agak kebizian skang nak uruskan beberapa perkara.just tinggal lagi 2 hari sahaja terlalu cepat masa berlalu.dan dalam masa itu aku mungkin hanya akan menjelajah ke blog2 korang.dah lama rasanya tak melawat blog2 korang kan...so,inilah masanya aku wat semak kat blog orang kan bukan selalu pon..... =p entry2 yang tertunggak masih lagi dalam proses...dah siap nanti aku akn publish secare sikit2 mengikut kemampuan.aku penat ohh nak rehat lah pulak...pape pun,rindu sangat2 kat korang semua.........muuaaahhhh!!!!!!!!!! =p




Beautiful_rose

14 comments:

  1. sila2 dtg la
    aku tunggu ko ngan buah pala
    hehehehe

    ReplyDelete
  2. selamat beristirehat semoga jumpa ketenangan

    ReplyDelete
  3. rindu kamu juga....
    muah3x..

    ;)

    ReplyDelete
  4. to sayu=pilu:-
    heheh x kan buah pala jerk kot?

    to pak cik mamai:-
    yup sedg mencari ketenangan...

    to nur:-
    heheh trimass nur =)

    cikmemy:-
    berehat sebenter bersame kit kat =p

    to kak seroja jingga:-
    kejap jerk kak x lme pon =)

    to jard the great:-
    trimass...kamoo jugak =)

    ReplyDelete
  5. la... xkn xde entry? hnya sekadar ziarah blog2 org jer ker? hmm.. xpe2 wlpn awk xde entry bru klu xde ape sy nk komen entry lama pun isyaallah sy akn komen...

    ReplyDelete
  6. salam...

    jangan lama-lama k, pastinya anaklaut akan merindui entri-entri miss rose,
    jangan rehat lama-lama tau..

    kalau bukan kita blogger yg penuhi ruang maya ini, sapa lagi kan..

    tq singgah anaklaut

    ReplyDelete
  7. to nick irfan:-
    yup...mybe x de entry dlm mse tdkt kot sbb agak bz dn nak rehat sikit.so,dlm mse rht nieh just nak jaln2 tgk blog org jelah.nk komen entry lme pon ok gak..dipersilekan =)

    to anaklaut:-
    wlsm...
    betol ckp ank laut tuh..insyallah lepas sumenye selesai,sy akn mule menulis kembali =)

    ReplyDelete
  8. rindu pkcik kordi tk?

    =)

    =p

    eh waks!waks ni duk mana?

    ReplyDelete
  9. selamat pergi, selamat balik..
    akid tunggu...

    ReplyDelete
  10. to pak cik kordi:-
    sure la rindu...rindu sgt kat supi supian tuh =p

    to akid:-
    4hari 3 malm jerk...

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

kentut itu nikmatnya sama seperti makan aiskrim...sedap, bukan? jom berkentut-kentut sebelum anda di kentut kan.ayat kotor? pe de hal...hiahahahahahah