Friday, April 15, 2016

Tiada tajuk



Masih terasa lagi kejanggalan dalam cubaan untuk menyesuaikan diri lagi.Mungkin sebab blog ni terlalu banyak menyimpan memori yang buatkan aku rasa agak kaku.Bila ada yang canang aku punya blog yang lain...biarkan diamkan saja kalau kau tahu.Ia terlalu peribadi...biar di jadikan tempat untuk melupuskan segala sampah yang ada.Pernah jatuh berkali-kali dan sekarang cuba untuk berdiri..jadi seseorang yang baru mungkin.

Fokus aku hanya pada kehidupan baru yang telah di pilih...simpang yang mengelirukan tu betul-betul buat aku terperangkap.Kalau inilah pilihan yang tepat,maka aku ikutkan saja.Yang gagal dulu jadikan pengajaran...dan bukan sekadar mendengar cakap-cakap orang saja.Terlalu mendengar cakap-cakap orang kadang,boleh membinasakan diri juga...

Ini dia yang baru.....


Yang lama masih ada cumanya aku tak ada masa nak uruskan sebab komitmen terlalu banyak.Aku tak mahu tamak kerana nak kejarkan semua yang di pegang berciciran.Biar mulakan sikit-sikit dulu yang mudah-mudah biar tak lumayan,tapi cukup untuk memenuhi keperluan...Sudi-sudi la add,follow dan like...berminat,tu no whatsapp dah ada.Alhamdulillah ini dah masuk tahun ke-3 moga-moga berkekalan hendaknya...ameen











5 comments:

  1. lama betol aku tak singgah sini

    ReplyDelete
  2. sungguh kagum bila jmpa blog kwn2 lama yg masih bfungsi. sama la dgn page macy. haha

    ReplyDelete
  3. sungguh kagum bila jmpa blog kwn2 lama yg masih bfungsi. sama la dgn page macy. haha

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  5. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

kentut itu nikmatnya sama seperti makan aiskrim...sedap, bukan? jom berkentut-kentut sebelum anda di kentut kan.ayat kotor? pe de hal...hiahahahahahah