Wednesday, May 26, 2010

Minta Maaf Semua.......

.

Assalamualaikum....

maaf agak sibuk baru2 ini,maka sebarang panggilan telefon,sms,mesej fb, tidak dapat di jawab dengan kadar segera.atau mungkin tidak berjawab buat sementara waktu...fikiran sedang membuntu otak bercelaru bila gatal tergaru2 eh,ada kaitan ke? what ever lah malas nak fikir dah...tapi apa yang pasti tiba2 terasa seperti mahu membuang segala alat telekomunikasi sebabnya aku macam malas nak guna.hp berdering pun kadang2 malas nak jawab sms lagi lah malas gila nak balas.aku just guna hp bila nak dengar mp3 jerk...keji okay baik aku beli mp3 jerk kan senang.tak yah susah2 nak usung si gemok noki tuh lagi...

owh,sebarang pertanyaan atau soalan boleh tinggalkan mesej anda pada kotak soalan di sebelah kanan sana ya "fromspring.me" maaf kalau ada beberapa soalan yang tak berjawab sebabnya aku baru je bukak hari nieh.dan ada beberapa soalan yang aku dah balas.pada mereka2 yang menghantar soalan merepek2,sila balik ke rumah sekarang! sekian.....

.

.

.



p/s : sticky mode entry terbaru ada di bawah,harap maklum.





Beautiful_Rose


5 comments:

  1. hahaha sama la dgn aku hp for emergency n mp3 only keh3

    ReplyDelete
  2. eh nape entry kau tarikh 1 jun???
    huhuhuhu

    apapon, aku nk bgtau aku letak quotation ustaz ko kat entry hari tu.....suke kata2 tu...

    hope, ko ok dlm aoa2 saje yg ko buat kat sana k=)

    big hug n tc=)

    ReplyDelete
  3. jalan hidup ni memang ada transit-transitnya.

    dan untuk tidak menjadi bosan; telah disediakan kita puzzle untuk setiap tempat hentian. Jaga-jaga, setiap puzzle ada penilaian dan markahnya.

    siapa yang lulus, boleh proceed.
    siapa yang sangkut, kena tunggu sampai puzzle selesai.
    siapa yang ambik jalan lain dari jalan yang ditetapkan akan jumpa puzzle lain dan jadi lost!

    so, kalau kamu perlu lama masa di satu-satu puzzle, ambil lah masa kamu. setiap orang ada cara dan peribadi berbeza untuk selesaikan sesuatu puzzle. cuma; peringatan; kalau-kalau kamu perlukan kawan; kami-kami ada jer untuk kamu, yer.

    dan kawan yang paling agung adalah si Dia; Maha Esa Allah.

    semoga kamu aman dibawah lindungan Dia ya; ameen

    ReplyDelete
  4. Is it possible Abercrombie clothing to turn a profit by gifting abercrombie Jeans promotional items and selling your inventory at the same time? Is it possible to Abercrombie Pants make large sums Abercrombie Tees of money by giving away promotional clothing? Abercrombie Shorts Will this practice bring awareness to your brand? Fashionable promotional clothing items are a great way to Abercrombie Sweaters help sell your brand to your target audience. Items like shirts and caps are favorites among most consumers especially when they receive them for free as a gift or give-away. Be it a screen printed tee shirt or an embroidered hat or polo shirt, your imprinted logowill leave a long lasting impression and gain a lot of attention by your targeted audience.

    ReplyDelete

kentut itu nikmatnya sama seperti makan aiskrim...sedap, bukan? jom berkentut-kentut sebelum anda di kentut kan.ayat kotor? pe de hal...hiahahahahahah