Monday, January 3, 2011

Isu Panas 2011

.
status gua kat FB pada hari ini : > AzieRose Rose‎ : 2011 apa planing?
.

.
Noorhanisah Bt Abdul Aziz : ko kawenla.. hahaha

AzieRose Rose : banyaklah.aku mude lg........

Noorhanisah Bt Abdul Aziz : mude perasan.. org tua

Kucaks Mmx : ntah, kawin la

Mohd Norelfian Peyanz : kawin dgn kucak...

Kucaks Mmx : ntah, kawin la

Noorhanisah Bt Abdul Aziz : ye.. kawen ngn kucak

AzieRose Rose : baik...aku terima kalo kucak dtg melamar....kahkahkah "gila"

Kucaks Mmx : ok, tunggu ada duit. sekarang baru ada rm5 hengget

Mohd Norelfian Peyanz : tula.... nusantara je lepas..

Kucaks Mmx : nak kawin pun susa,,,,,

Mohd Norelfian Peyanz : tula... itu hari mlm new year x nak kawin...

AzieRose Rose : kucak : huhuhu rm5 je?
pian : beruban aku tunggu mcm nieh =p hahahahah

Kucaks Mmx : ala, kaw la melamar aku

AzieRose Rose : pian : malm new year tak sah kawen =p agagagag
AzieRose Rose : kucak : ok,baik nanti aku anta wakil ke rumah ko meminang =p

Mohd Norelfian Peyanz : hahaha.... btol3...

AzieRose Rose : ok,pian sile buat surat mtk izin skang =p

Nor Aziah : kawin ma......huhuhu...
.
.
.
dan tiba-tiba.....
.
.
.
Mohd Johari : kucaks n azie ... nanti teman anto rege pakej gambor teman .... kucaks tak bleh ambik gambar masa tu .... hehehheehe

AzieRose Rose : erk,apakah? =p

Noorhanisah Bt Abdul Aziz : hahahah.. org gilak

AzieRose Rose : ko lah gilak =p

Mohd Johari : kucaks n azie .... teman dah anto msg pakej gambor perkahwinan .... rege bleh bincang .... harga kawan2 special ......

AzieRose Rose : haiyoo.....ini adalah gosip semata2....

Mohd Johari : tak pe .... gosip pun tak pe .... mana lah tau sok jadi betul2 ..... tak gitu kucaks ..... kawan2 gak yang untung ..... hehehehee

AzieRose Rose : erk,kenapa lak kawan2 y untung...asehhhhhh =p

Mohd Johari : dapat job .... dapat duit lar .... hehehehe

AzieRose Rose : amboi....begitu ye?
.
.
.
.
.
hampeh tak hampehnye...awal2 lagi dah dok sembang pasal kawin.aku lak tu yang jadi bahan...mentang2 lah umur bertambah suka suki jerk eh.siap ada yang nak ofer untuk ambik gambar lagik.budak2 scout memang macam nieh.makin di layan,makin ting tong.nasib 2,3 orang jerk yang datang komen.tak masuk lagi yang lain2 lagi meriah.haiyoo...maka dengan ini terpaksalah aku dok menahan telinga.mak aku pun dah dok bising2,sedara mara lagi...haiiyoo apa macam mau bikin ini?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Beautiful_Rose
.
.


18 comments:

  1. kakakakaka...

    tapi besh laa komen2 mcm ni tau...

    hapi je bile membacanya...

    rasa sengal...
    kakakaka...

    ReplyDelete
  2. Kawin itu perlu tapi kena pandai memilih baru bahagia hidup,, insyallah ^_^

    salam kenal.

    ReplyDelete
  3. jap, lupe lak nak tanya... hari tu tak join jamboree kat sambas ke? bley plak tukar topic.. sebab sabtu hari tu jumpa pemimpin kat sini... dia cakap bulan 11 kot hari tu de jamboree.. sume cam tak puas ati je.. kot ko de pegi ke...

    ReplyDelete
  4. kalau kau kawin jangan lupa jemput aku ye....biar aku yang jadi jurugambar...kau punyer pasal free je...
    janji happy...
    ha3

    ReplyDelete
  5. hehehhehe...kawin2 jer.....bila la nak tawin neh...heheh..xpa..kita buat pekak kn telinga ja..hahahha

    ReplyDelete
  6. selagi tak kawin...selagi tu la soalan bila nak kawin..tkkn berhenti... ;)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    PANDANGAN ANDA DIPERLUKAN

    ReplyDelete
  7. rm5 mana lepas nak bayar mas kawin ...hutang la

    ReplyDelete
  8. ha3... aku nak amik kontrak buat video kawin bleh x? rakam gune kamera henset nokia he3

    ReplyDelete
  9. hakhakhak xlama lagi kawin la tu =p

    ReplyDelete
  10. WHITE ROSE :
    hahha mereka semua mmg sengal belaka =p

    MY HEART :
    tau x per...tapi zaman skang kena hati2 kalo nak pilih pasangan kan =)

    AMNI :
    jamboree? x...aku tak g pon.mybe wakil DC aku kot y join jamboree hr tu.

    MR AKID :
    banyaklah u.kill u berkali2 =p

    EITA :
    heheh x de hal jangan risau...aku kahwin nanti sure aku mention kat sini =p

    ReplyDelete
  11. HONEYBUNNY :
    huhuhu tak sedie lg nak kawen ler...adoilah dorg nieh kan.

    NABILAH_2908 :
    tulah pasal...tahun ni dah tentu soalan mcm ni akn lebih panas ye tak? =p

    PAKCIK MAMAI :
    hutang mana boleh...cash money lah =p

    REPUBLIK N9 :
    hahhaha guna kamera hp? x mo lah =p

    NOOR FATIN :
    amboi....macam tu lak eh?

    NAJ HEBAT :
    ko kawen dulu la naj..baru aku follow lepas tuh.... =p

    ReplyDelete
  12. kah kah kah..

    kalau dah jodoh tak ke mana..

    nanti jangan lupa jemput.. hehehe..

    ReplyDelete
  13. FAAEIN HIMURA :
    hehheh x de hal sampai seru nanti kawen la aku...sure aku undang semua dtg nanti =p

    ReplyDelete
  14. hahax klako:)
    kahwen...kahwen...soklan biase la usia mcmni...

    ReplyDelete
  15. NAJWA :
    amboi...sukenye die =p

    MACY :
    heheheh insyallah kalo dah sampai mase nanti.....

    ReplyDelete

kentut itu nikmatnya sama seperti makan aiskrim...sedap, bukan? jom berkentut-kentut sebelum anda di kentut kan.ayat kotor? pe de hal...hiahahahahahah