Monday, November 14, 2011

Tak Berapa Nak Bowling Sangatlah



Cerita basi sebenarnya...ini kes bulan lepas 23 oktober 2011 hari ahad.alah tengok tajuk pun dah boleh agak ye dak...tak berapa nak bowling sangatlah.buat latihan pun tak pernah tiba2 nak menjoinkan diri dalam arena sukan bowling? memang saja cari pasal...satu team 4 orang,dan dalam team aku just Mus sorang jelah yang agak pro dengan bowling ni.siap ada bola sendiri lagi sebagai tanda dia memang dah biasa dengan game ni.

masa nak mendaftar,aku dah cuak gila malu pun ye juga.pandang kiri kanan memasing team bawa bola sendiri.dah start kecut la aku dengan member sorang tu,yelah kalau dah ada bola sendiri,sure dah tahap pro lah tu.sedangkan last aku game dengan bowling ni masa tahun 2006 dulu.bayangkan punya lama tak sentuh bola berat tu,sekali ke longkang sudah...owh jangan ditanya mana gambar lain,memang tak adalah.kalau pun ada memang tak upload,di bimbangi nanti menjadi bahan ketawa sejagat.

sebagai bukti sahih,nah ini gambar tanda kekalahan yang tidak di sengajakan.mus,akid,dayah memasing bermain dengan cemerlangnya dengan memperolehi tak kurang dari 5x strike.sedangkan aku hanya memperoleh 1x strike...jadilah daripada tak ada langsungkan.dah bola tu tak serasi dengan aku,nak buat macam mana...hahahah salahkan bola =p saguhati pun okey juga...kurang2 nanti ada juga benda nak di cerita kat cucu cicit nanti ye dak? =p

"opah dulu,kemain teror baling bola bowling tau"











Beautiful_Rose

10 comments:

  1. main ikut longkang pun style hapa? keh keh~

    ReplyDelete
  2. hahaha.. main ikut suka kau.. jadilah tu.. yang pernah ko dah main bowling.. aku ni.. sampai la ni tak pernah-pernah lagi main bowling..

    ReplyDelete
  3. gua tak reti main boling..

    tapi okey ape ade gak saguhati keh3

    ReplyDelete
  4. haha. ok la tu ade gak strike. aku men mmg pyh nk strike.

    ReplyDelete
  5. hehehehehehehe ni orang panggil , tangan kayu .


    sama lah kita =D

    ReplyDelete
  6. baling kat bowling pin guna bola sepak.haha

    ReplyDelete
  7. BUJUAL X :
    haa.....lagi style kalau baling ke belakang,ye dak...

    FAAEIN :
    ini pun dah orang ajak,layankan aje.bila lagi nak bersuka ria ye dak...

    MR ORLANDO :
    masa nak ambik saguhati ni pun muka dah tebal macam apam.segan.

    TITISAN HUJAN :
    ye,kurang2 ada kenangan.haa,ajak men bowling ke? alah malu la....

    ORANGLIDI :
    hai org lidi lama tak nampak kat sini.

    alah aku strike pun sekali..tu pun nasib baik je.

    HEROICZERO :
    owh,bukan tangan bangku ek? hihihih

    GHOST WRITER :
    boleh juga tu,tapi kang ada yang kena baling dengan bola tu kang =p

    ReplyDelete
  8. dapat juga saguhati,..

    ila main bowling dapat maloo ja...asyk msk longkang...ehhehhe

    ReplyDelete
  9. fuyoooooo . kita main bowling tapi takdak dapat trofi pun . kuikuikui .

    ReplyDelete

kentut itu nikmatnya sama seperti makan aiskrim...sedap, bukan? jom berkentut-kentut sebelum anda di kentut kan.ayat kotor? pe de hal...hiahahahahahah