Tuesday, November 29, 2011

MY VIEW MY WORLD CONTEST




Oh,hai...
aku agak bz dalam 2bulan akan datang ni,so blog ni agak sepi la dari update2 terbaru.dah nak penghujung november tetiba teringin lak nak join contest.lama kot tak join contest,so blogwalking tadi terjumpa la satu contest yang sangat simple.dah nak tutup pun contest ni,aku baru hegeh nak join.tak tau la di terima lagi ke tak.contest ini anjuran dari cik nurul (sila klick pada nama untuk link)

syarat syarat contest boleh lihat di sini (klick)
okey,now di bawah adalah gambar gambar yang aku pertaruhkan di sini....
eceh...pertaruhlah sangat =p




pantai remis kuala selangor



bukit cerakah shah alam selangor



bukit tinggi pahang.














Beautiful_Rose


9 comments:

  1. hah. kemain kontes bagai..

    nak masuk dlm gambar, nak pergi free.

    ReplyDelete
  2. NAJ HEBAT :
    amboi naj.....nak free aje ye,mane aci macam ni =p

    ReplyDelete
  3. cantik seyh.. aku suka! Lagi la gambar kat bukit tinggi tu.. memang real eh? nampak macam lukisan.. cantik sangat! Harus aku pergi sana nanti..

    ReplyDelete
  4. AMNI :
    haruslah amni.tempat dia memang cantik,rasa macam kat luar negara je.kalau ko pergi sana,ambik gambar banyak2 tau.rugi kalau tak de gambar =)

    ReplyDelete
  5. oh kontes pic ke apa nnie? kurng jelas..

    ReplyDelete
  6. penah sekali pegi bukit tinggi utk projek photography..best~ ^^

    selamat membizikan diri~ ;)
    jaga diri!~

    ReplyDelete
  7. bukit tinggi macam kediaman koloni inggeris.cantik viewnya.

    ReplyDelete
  8. Assalam dear,..

    sorry sebab lewat jenguk contestants,.hehe,.bizi gak,.

    erm,lawa pic,.nice!,.thanks joined my cntest ek,.Insyallah, CN akan umumkan pemenang mnggu ni,.gdluck tau!,.hehe

    ReplyDelete

kentut itu nikmatnya sama seperti makan aiskrim...sedap, bukan? jom berkentut-kentut sebelum anda di kentut kan.ayat kotor? pe de hal...hiahahahahahah