Sunday, March 21, 2010

Bayar Hutang CikBiol

Entry basi sepatutnya tag ini telah aku langsaikan awal bulan hari tu.oleh kerana sebab2 tertentu maka aku sering saja merasa ketiadaan masa sedangkan masa terluang ku banyak .tapi padat denan pekara2 yang entah apa2.setelah pemergian opah beberapa hari yang lalu,keinginan untuk mengupdate dan berblog semakin hilang.aku serinag merasa kekeringan idea,maka aku lebih banyak melakukan blogwalking saja.tapi tidak mengapa sekurang2 dengan adanya tag ini,ada juga bahan untuk diupdate dalam blog usang ini...







1) Makanan
masakkan mak terbaik walaupun hanya nasi berlaukkan telur goreng dengan kicap.



2)Bahan Bacaan
buku motivasi tulisan Dr.Hm Tuah-novel tulisan Jhon Norhafizan-komik anime-blog

3) Rancangan TV
aku seorang yang jarang sekali menonton tv,maka aku tidak tahu rancangan apa yang disiarkan sekarang.



4)Keperibadian
sila nilai aku secara adil




5) Hobi
sulaman-blog-seni-bercuti-aktiviti lasak



6) Impian
mahu bahagia dunia akhirat




lima org yg bertuah tuk ditag ialah :-

-bungakopi
-mr akid
-uncle ber_uwang
-si kosong
-CikTi












Beautiful_Rose

7 comments:

  1. thanks,
    nnti aku jawab
    aku pon sama gak. kengkadang tak tau nak update apa dlm blog. huhu

    ReplyDelete
  2. kak,.

    xdan nak jawab,.

    tapi mesti dijawab,.
    tnggu yahhh

    ReplyDelete
  3. DAH JAWAB DAH,,.


    GI LAH INTAI2,.

    http://cikti-mm.blogspot.com/2010/03/dua-tolak-satutmbah-duadarab-zerotambah.html

    ReplyDelete
  4. mana pergi cik biol?
    lama xnampak dia

    ReplyDelete

kentut itu nikmatnya sama seperti makan aiskrim...sedap, bukan? jom berkentut-kentut sebelum anda di kentut kan.ayat kotor? pe de hal...hiahahahahahah