Tuesday, March 30, 2010

Happy Birthday CikBiol

Happy Birthday Myspace Comments



Happy Birthday Myspace Comments

.

.

.

HAPPY BIRTHDAY TO CIKBIOL

HOPE PANJANG UMUR

MURAH REZEKI

DAN HIDUP LEBIH DIBERKATI ALLAH

HENDAKNYA...AMIN...

.


Khas untuk ko ni pilih kek yang mana ko nak ambil.trimass wat entry untuk aku hari tu.now giliran aku lak wat wish birthday untuk ko.kebetulan bukan kita lahir di bulan yang sama tapi tahun berbeza.minat pun hampir2 sama...apa2 pun hope ko peroleh kebahagiaan dan kejayaan dalam hidup ko.huhuhuh teringin lak nak jumpe ko...ko balik kampung singgah2 ler kat kolej aku boring giler time cuti lepek hostel jerk... =)






* Beautiful_Rose *

.

.

.

4 comments:

  1. wow,.


    bfday cik biol ek...

    ke brape eh

    ReplyDelete
  2. ekeke thanks wehhh x sangka lak ko ingat hehe..amin2 moga pe yg ko doakn tu tercapai :)

    haha klu ada rezki kita akan jumpa nanti :)

    thanks tedi hehe

    cik ti ke 28 wakaka

    ReplyDelete

kentut itu nikmatnya sama seperti makan aiskrim...sedap, bukan? jom berkentut-kentut sebelum anda di kentut kan.ayat kotor? pe de hal...hiahahahahahah