Tuesday, January 17, 2012

IKLAN



Virgin Coconut Oil (VCO)

Harga, RM39.90 (Semenanjung Malaysia),
RM43.90 (Sabah/Sarawak)

Antara kebaikkan dan khasiat :

- Mengurangkan Kadar Kolestrol.
- Mengawal Kencing Manis.
- Anti Oksida.
- Tubuh lebih tahan serangan penyakit.
- Mendapatkan kembali keanjalan dan kelembutan kulit.
- Pertumbuhan rambut lebih baik dan kelemumur akan hilang.
- Terhindar dari gejala alahan.
- Keadaaan berdengkur akan berkurangan.
- Mengelak risiko sakit kanser.
- Memperbaiki sel kulit,dan mengurangkan minyak serta menjadikan kulit licin dan lembut.

:: untuk maklumat lanjut,sila rujuk
http://catalyst2u.net/


testimonial saya sendiri:
Saya mengalami masalah keguguran rambut dan kelemumur,terutama semasa mencucui rambut.Selepas hampir sebulan mengambil VCO,masalah keguguran rambut semakin berkurangan.kelemumur juga sudah hilang,dan rambut saya kembali tumbuh dengan subur.kulit juga semakin sihat dan cerah,minyak pun berkurangan.terasa lebih lembut dan licin.terutama apabila mengenakan solekkan.

sapu pada muka :
VCO juga boleh di sapukan pada wajah.caranya,cucuk soft gel dengan jarum peniti.dan sapukan rata pada wajah.biarkan sebentar dalam 10minit ke 15minit,kemudian cuci.

60 biji soft gel untuk sebulan.makan 2 biji sehari siang dan malam.


sesiapa berminat boleh pm saya
atau sms ke 013-4245341 (Azie)


**********************************************************************

Berikut bukanlah iklan kosong semata-mata,ini betul-betul punya.Dan testimoni tu pun memang dari hasil percubaan aku sendiri.Aku mula kenal benda ni lama dah tapi tak pernah ambil pusing sangat sampailah aku sendiri tengok di blog Amni.then baru tergerak nak try...aku memang ada masalah keguguran rambut ini serius.rambut hari-hari gugur tiap kali masa cuci dan sikat.agak-agak kalau di kumpul rambut tu dah boleh buat penyapu kot.rambut aku yang lebat makin menipis,macam macam produk dan shampoo aku dan try tapi rambut still gugur dengan banyak.terutama bila migrain menyerang,lagi banyak rambut aku gugur,aku dah pernah tukar macam2 shampoo,dari pantene,sunslik shampoo bawang pun aku pernah guna,tapi hasilnya sama.shampoo clear lagi buat rambut aku jadi clear kecewa sungguh.

sampaikan aku dah give up redha jelah kalau nak botak di usia muda.agak agak kalau kahwin,bukan bakal suami tahu pun aku botak,sebab aku bertudungkan...nasiblah =p di sebabkan rambut nipis dan banyak gugur,aku payah nak simpan rambut panjang sebab rimas tengok rambut gugur bersepah-sepah atas lantai.then aku kerap potong rambut bagi pendek selesa dan kemas.aku try VCO ni bukan sebab rambut,tapi sebab kulit.kulit aku jenis yang payah nak lekat jerawat.kalau ada pun mungkin sebiji je..tapi masalahnya kulit aku jenis kering.so,bila kulit kering kadang kadang mengelupas dan pedih lagi lagi bila berjemur bawah terik matahari memang terasa pedih,so try la ambil VCO ni.

3minggu dah nampak perubahan kulit jadi lebih baik dan lembut.dan aku terperasan yang sejak aku ambil VCO ni,rambut aku dah tak gugur macam dulu.masa cuci pun sama,sebelum ni asal cuci je mesti bersepah rambut.sekarang tak lagi.dan paling best,kat bahagian kepala aku yang kurang rambut tu,dah mula nampak anak anak rambut baru tumbuh.sekarang dah 2bulan aku ambil VCO ni dan rambut aku semakin lebat suka betullah.adik dengan mak aku pun dah try VCO ni memang berhasillah.so,sesiapa yang berminat nak try boleh call aku seperti di nombor diatas.atau pm je terus kat FB lagi senang.














Beautiful_Rose

12 comments:

  1. kite berminat lah
    sbb alahan melampau sgt.mkn sume nk kena pantang


    TH dh pm tau

    ReplyDelete
  2. dah lama sy perhatikan...rata2 yg gunakan ni...katanya sngt bagus...

    tertarik gak bab rambut gugur tu...sy pun alami masalah yg sama...kadang2 bila menyapu kt bilik tu...bukan ada sampah pun..tapi rambut je yg banyk...

    tunggu gaji masuk eh...nnti sy PM k... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. okey boleh je...
      lagi pun memang bagus benda ni dan guna untuk botol yang ke-3 memang puas hati.kulit pun rasa lebih lembut tau =)

      Delete
  3. boleh syor kat anak sedara aku ni....
    rambut dia dah hampir botak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. try la insyaallah akan tumbuh rambut baru =)

      Delete
  4. cayalah beb! aku copy p blog aku tau! Heee.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe copy la..di alu alukan share dengan semua orang okey. =)

      Delete
  5. aku pernah dengar jugak pasal catalyst ni tapi xbrape familiar.kau dah cuba rupanya.heh

    ReplyDelete
  6. heheheh try la weh best betul puas hati dengan keberkesanannnya... =)

    ReplyDelete

kentut itu nikmatnya sama seperti makan aiskrim...sedap, bukan? jom berkentut-kentut sebelum anda di kentut kan.ayat kotor? pe de hal...hiahahahahahah