Tuesday, January 24, 2012

Sibuklah Sangat...

hp case













Mari cuci cuci mata tengok gambar...sejak sejak sibuk ni,blog memang terbiar tak berupdate.ada cerita tapi masa tu macam tak berapa nak ada.selalu blogwalk baca entry orang then tutup.nak komen pun macam sempat tak sempat je kan.yelah dah mula berjinak jinak dengan bisnes baru.....selain dari jadi agen VCO (klick) aku juga ada jual aksesori macam kat atas ni.okey semua adalah hasil kerja tangan aku sendiri.klip rambut,pin tudung,door gift,hp case baru belajar buat semalam.dan akan datang,mungkin aku akan buat gelang tangan pula.

sebelum ni memang pernah buat dan jual gelang tangan.tapi berhenti kejap sebab tak ada masa,then adik kedua dan adik bongsu ambil alih.tu pun berhenti juga sebab masing masing sibuk.dan sekarang,aku ingat nak buat balik gelang tangan tu.tapi belum ada bahan lagi,buat masa ni.nanti dah siap,aku upload kat sini okey.pada sesiapa yang berminat,boleh cari aku kat fb atau sms je terus.gambar gambar di atas hanya sebahagian saja.nak tengok lebih banyak lagi,boleh tengok kat FB aku...










Beautiful_Rose



19 comments:

  1. comel2 belaka....

    try buat gelang kaki lah....
    aku suka pakai...
    nanti leh aku order..
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhe thanks...
      owh gelang kaki eh? akan di fikirkan semula
      thanks bagi cadangan =)

      Delete
  2. hehehehehe.....
    mau tengok2 jer....
    x mo beli2 pown
    =p bweekkk

    amisiyu....

    oleh: Mr Nuh, Mr Green, Mr Akipok pok

    ReplyDelete
  3. awek-awek molek mesti suka tengok benda2 macam nih kan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. harapnya macam tu lah....baru ada pembeli ye dak? =)

      Delete
  4. hohooooo.. di sini rupanya dia menetap! ;P

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. thanks macy....biasa2 je baru belajar jugak ni =)

      Delete
  6. wah3...

    suka tgk warna warni neh...ehheheh

    ReplyDelete
  7. wah...cantek..pandainye buat... :)

    ReplyDelete
  8. wah...lawanya awak buat..:)
    saya pernah buat pin tudung tapi tak csntik././ T_T
    masih banyak kain felt yg xdigunakan..

    ReplyDelete

kentut itu nikmatnya sama seperti makan aiskrim...sedap, bukan? jom berkentut-kentut sebelum anda di kentut kan.ayat kotor? pe de hal...hiahahahahahah