Saturday, November 28, 2009

Berkorban Dan Terkorban

Salam berkorban dan selamat bekerja pada sesiapa yang bekerja pada hari ini...haiiyoo cuba korang teka aku kat mana sekarang? yep...aku sekarang ada kat ostel dan esok adalah kerja ye kawan2 ku sekalian =p huhuhu cuti aku sehari semalam jerk then pagi tadi sudah balik ostel untuk memulakan kerja seperti biasa.tapi okay jugak kot kerja time2 raya nieh,kurang2 merasa gak aku perasaan orang2 yang dok merantau tu.lagipun kalo cuti pun nak g mana pun...just dok rumah jelah tak pun mybe dok melepak kan diri kat proton city sorang2 macam selalu....

ermm aku update hari nieh pon bukan apa sangat saja2..tengah boring ohh tak tau nak wat apa.nak melayan si hijau pon tak tau nak layan macam mana da.just tengok jerk diorang berenang2 sambil makan kangkung yang aku racik2 tadi.baru bagi kangkung diorang da melabur dengan banyak erk...sangat berbeza kalau aku bagi makan dedak tuh.huhuhu nampak sangat korang cepat lawas makan sayur kangkung erk..nampaknya aku kena lebih rajin la nak cuci bekas diorg nieh......kalo tak,mo keruh air dalam bekas tuh =p

okay la lupakan sekejap pasal si hijau aku nak citer pasal kerja aku hari nieh...ermm tak ada apa yang menarik sangat pon just aku kerja macam biasa jerk.tapi agak mengejutkan sikitlah coz hari nieh gile ramai orang ko tau......aku rasa macam hari nieh hari isnin lak.coz biasanya hari isnin adalah hari yang bz dan giler ramai orang.peneng ohh dengan penat raya semalam tak hilang lagi weng2 jerk wat kerja.nasiblah aku masih lagi profesional yelah kata dah 2 tahun kerja kan...mustahil hal2 macam tuh tak ley nak handle kan.

hari nieh kerja berduaan saja dengan cik dayah coz cik zila cuti seminggu.so,sepanjang minggu nieh kenalah bekerja dengan kepantasan dan melebihi had laju yang melampau.sebab kalau lambat sikit,patients dah tentu beratur sampai keluar pintu..tengok...betapa ramainye orang saket datang hari nieh.korang terlebih makan daging korban erk??? =p petang lak dah kurang orang tambah hujan lak so,memang mendorong mata aku untuk layu dan kuyu...hahah aku boleh tertidur lak time tuh.tapi tak apalah...ganti tidur semalam kan kesian ohh kat aku nieh.......huhuhuh.

ermm esok aku kerja lagi dan mybe dalam minggu nieh aku tak balik tanjung kot...kalau balik pon mybe 5hb nanti coz sudah plan mo g holiday kat genting..hooyyeahhhhh =p so,malam nieh mo tido awal sok kne bangun awal coz ada operasi khas.......hahah nak tau apa? tunggu jelah esok yerk aku update kalo rajin......... =p lalalalalal



Beautiful_rose

5 comments:

  1. kesiannye kne keje raye2 nih,.,

    ReplyDelete
  2. to ah fatt:-
    huhuhu lebih kurang la.tapi aku just asist doktor jerk...

    to cikti:-
    huhuhu ape bole wat....pengorbanan di hari raye korban =p

    to mamai:-
    cuti sehari semalam jerk (jumaat) coz byk keje ler......huhuhu =p

    ReplyDelete
  3. Is it possible Abercrombie clothing to turn a profit by gifting abercrombie Jeans promotional items and selling your inventory at the same time? Is it possible to Abercrombie Pants make large sums Abercrombie Tees of money by giving away promotional clothing? Abercrombie Shorts Will this practice bring awareness to your brand? Fashionable promotional clothing items are a great way to Abercrombie Sweaters help sell your brand to your target audience. Items like shirts and caps are favorites among most consumers especially when they receive them for free as a gift or give-away. Be it a screen printed tee shirt or an embroidered hat or polo shirt, your imprinted logowill leave a long lasting impression and gain a lot of attention by your targeted audience.

    ReplyDelete

kentut itu nikmatnya sama seperti makan aiskrim...sedap, bukan? jom berkentut-kentut sebelum anda di kentut kan.ayat kotor? pe de hal...hiahahahahahah