Sunday, December 26, 2010

99 Hari Kisah Klasik Kita


.
.

klick untuk join contest
.
.
wahh...ada contest cerpen lagi,kali ini bukan gua yang anjurkan tapi seorang awek cun pemilik blog ini "cik vee".dan aku telah pun menjoinkan diri untuk contest cerpen tersebut.hahaha aku buat contest lepas tu aku juga yang join contest =p setakat ini peserta yang telah mendaftar ialah seramai 30 orang! gila lah sambutan macam beli tiket wayang jerk... peserta bukan calang2 orang...penulis hebat macam zara pun join contest ini tau.juri2 pun tak kurang hebatnya juga memang gempaklah gua cakap lu.
.


novel terhad karya - linglung
.
so,sesiapa yang berminat dan berbakat tu,bolehlah mendaftarkan nama sebelum 31 disember 2010 ini.dan entry cerpen anda akan di publishkan mulai 1januari 2011 hingga 10 april 2011 nanti.banyak masa lagi nieh so,marilah kita ramai2 memeriahkan contest ini...kalau tak menang pun tak mengapa,just sekadar mencuba jerk.sambil2 tuh bolehlah blogwalking ke blog2 lain meluaskan pengetahuan dan pandangan...tol tak? huhuhuhu aku kalau dapat novel tuh pun jadilah terhad tuh tak ada kat kedai pun tau,menarik kan? okeh cakap banyak pun tak guna kan,so mulai dari sekarang,aku akan perah idea sehabis mungkin untuk contest ini...wish me luck!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
INI ADALAH ENTRY AUTOPUBLISH
:: ketika entry ini publish,aku kini sedang berholiday
dengan gumbiranya di pulau ______ ( isi sendiri tempat kosong)
hikhikhik selamat bercuti-cutian...eh,korang kena pergi kerja.
esok kan hari isnin...hiahahahha selamat bekerjalah ye =p

.

.

.

.

.

.

.

Beautiful_Rose

.
.

7 comments:

  1. aku nak join.. macam best je... atpi aku cam tak de idea la plak.. haih... tungu2... heehe

    ReplyDelete
  2. cisss...berdebar aku membacanya konon ade kisah yg menarik...

    kakakaka...
    aku terkena...

    aku minat, tapi tak sempat nak join...

    contest kau pun aku belum buat lagi...

    ReplyDelete
  3. woah..aku xpandai tules cerpen.cerita kontot boleh agaknye.hak2

    ReplyDelete
  4. AMNI :
    jom la join sekali...masa masih panjang pelan2 kayuh...

    PUTERI :
    heheh mane leh bagitahu =p

    WHITE ROSE :
    huhuuh 4bulan tu masa..sempat kot.

    MACY :
    huhuhu seganlah karya aku tak best pon.

    ALEEN AIDEN :
    cerita kontot dgn cerpen tak sama ke?

    CEMPAKA R.MINTA :
    heheh just klick pada link tuh.

    ReplyDelete

kentut itu nikmatnya sama seperti makan aiskrim...sedap, bukan? jom berkentut-kentut sebelum anda di kentut kan.ayat kotor? pe de hal...hiahahahahahah