Wednesday, December 15, 2010

Adik Mahu Potongkah?

.
Masuk2 je kat blog sendiri,langsung jadi blur sekejap.jangan kau tanya kenapa aku tepek banner contest besar gabak kat atas tuh.mulanya memang aku nak buat sticky mode untuk sebulan,semua gara2 pengaruh dari Hiro.tapi just dapat bertahan tak sampai seminggu pun...sebabnya aku jadi histeria tengok blog sendiri.asal post entry baru jerk,nampak contest.entry baru langsung terlindung.rasa macam kacaulah pulak pemandangan macam tuh.so,aku pun main tepek jelah banner kat atas tu.biar jelah tinggal lagi berapa minggu je tak lama pun kan maka,bertahanlah! =p
.
.
.
okeh2 tak nak merepek banyak sangat fokus pada tajuk.hahaha mahu potong apakah? lagi mahu tanya ker...potong tut lah hikhikhik =p adoilah hari nieh ada 3 kes "khatan" "bersunat" "masuk jawi" tak faham lagi? kau pergi google siap bagi gambar lagi untuk lebih jelas =p macam tak biasa pulak time2 cuti sekolah nieh kan.selalunya yang akan jadi asist doktor ialah zaki tak pun cikgu muza.tapi hari nieh diaorang tak ada atas sebab2 tertentu yang tak dapat di elakkan.biasanya kalau diaorang nieh tak ada,kami2 ni lah yang akan tolong backup balik.memang biasa macam tu tahun lepas pun sama.tapi yang jadi masalahnya,aku sendiri =p
.
masalah tak lah besar mana just aku sendiri tak pasti boleh ke tak.sebab baru2 nieh aku jadi mabuk darah.kalau dulu masa sebelum2 nieh masa mula2 kerja tak ada hal punya.tengok darah keluar membuak2 pun still steady jerk.tapi baru2 nieh masa doktor wat operate kecil kaki sorang patients,aku jadi pening lagi2 bila tercium bau ubat bius lagi lah......mula2 aku tahan lagi,bila dah lama2 tiba2 kepala aku rasa sejuk tekak mula meloya.dan sebelum aku pitam,nasib baik ada member masuk tengok,kalau tak tak pasal2 je aku pengsan kat situ.
.
pagi tadi,member aku yang asist sebab aku tak makan pagi lagi.just minum susu dengan biskut jerk takut nanti aku pening lagi.so,petang ni,giliran aku pula asist doktor nak sunat budak.time lunch tadi laju2 aku pergi beli nasi bungkus prepare isi perut takut pening lak nanti.hope2 semua berjalan lancarlah yerk...tak naklah jadi macam hari tuh lagi.peliklah pesal aku tiba2 jadi mabuk darah nieh? adakah kerana faktor diet boleh mempengaruhi?
.
.
.
.
WISH ME LUCK!
.
.
.
.
.
.
Beautiful_Rose
.
.

12 comments:

  1. huhuhu tu psikologi je.... huhuhuhuhuh

    ReplyDelete
  2. Nuh:-
    Nak daftar kali ke-2???
    dia sunat kan??
    =p

    ReplyDelete
  3. ntah2 ari2 kau tengok blog kau ni berwarna merah je...

    ade effect gak tu...

    ReplyDelete
  4. uh..layan tengok lha sama..hihi

    ReplyDelete
  5. aik???dah lama keje pun masih mabuk darah lagi ke?
    best ap tengok darah...
    lupa lah plok...jom ambik award kat blog eita

    ReplyDelete
  6. BARU TRUE LAKI ADIK HANG...HEEH

    ReplyDelete
  7. DOTBLOGSPOTDOTCOM :
    owh yeke psikologi?

    NUH :
    kill u berkali2 =p

    MACY :
    tak lah...just asist dktr jerk.. =)

    BAINCARDIN :
    insyallah free nanti akn terjah =)

    WHITE ROSE :
    heheh banyaklah ko...ade lak macam tuh =p hiks.

    ReplyDelete
  8. PUTERI :
    huhuhuh mybe kot...tapi nak nervous sebab pe pulak ye?

    BISKUT :
    banyaklah ko.,...x de maknanya =p

    IETA :
    dulu tak...just baru2 ni je tibe2 rase mcm mabuk darah lak.
    owh thanks bg award tuh...

    HASRUL NIZAM :
    wlsm...
    hehehhe yeke... =p

    HIRO :
    hehehhe ko dah potong?

    ReplyDelete

kentut itu nikmatnya sama seperti makan aiskrim...sedap, bukan? jom berkentut-kentut sebelum anda di kentut kan.ayat kotor? pe de hal...hiahahahahahah