Sunday, June 13, 2010

T.A.M.A.T

.
14 JUNE - FASHION SHOW & HARI GEMILANG
15,16,17 JUNE - FINAL EXAM
19 JUNE - JURULATIH HOLIDAY
.
.
.
.
.
.
Iklan tempahan sulam manik bakal dibuka tak lama lagi,nantikan corak2 terbaru serta bakal ada barang baru untuk di jual tunggu lah ye.minggu depan hari last dan juga hari untuk memberambuskan diri dari penjara itu.seronok-ronok okay.sudah ada plan baru untuk kehidupan baru.hope2 tak ada lagi keluahan yang membosankan di sini.marilah kita bersama2 bergembira dengan meriah! =p
.
.
.
p/s: entry ini sangat pendek sebab kejap lagi mahu pulang ke kuala selangor seawal mungkin untuk persediaan fashion show esok.hope2 model aku mampu lakukan yang terbaik untuk baju aku tu.mahu tengok baju itu? tunggu nanti aku upload selepas fashion show nanti.....owh itu minggu final exm juga hope aku mampu buat yang terbaik.sangat gerun dengan amali test hope2 sempat jahit vest dengan kadar kelajuan maksimum 4jam saja di beri.
.
.
.
.
.
.
.
.
masa taip 11:25AM




Beautiful_Rose

4 comments:

  1. Good luck for Everything dear .. :)

    ReplyDelete
  2. fashion show?
    hmm muslimah tak fashion hang nih?
    wakaka
    hidup kena enjoy dengan jalan-Nya kan? so enjoy as it suppose to be.

    all the best for the show.
    insya'Allah, semua tu berbaloi penat dan keringat. Moga ada dikurniakan kekuatan dan ketangkasan hati dan jiwa kan.

    dan untuk berseronok-ronok.. it sound very familiar. Hmm

    all the best for your coming exam too ya.

    P/S: notakaki lagi panjang dari entry? hehe

    ReplyDelete

kentut itu nikmatnya sama seperti makan aiskrim...sedap, bukan? jom berkentut-kentut sebelum anda di kentut kan.ayat kotor? pe de hal...hiahahahahahah