Saturday, April 17, 2010

Award





Entry basi...alahai banyak betul entry aku yang pending2 semua gara2 ketiadaan lapy sendiri.makanya nak mengonlinekan diri terpaksa ke keluar pekan bertapa di cc.malas nak berceloteh panjang,ini adalah award dari cik bungakopi.haiiiyooo BEAUTIFUL BLOGGER macam tak sesuai jerk dengan aku beautiful ke? comot selekeh sana sini adalah....apa pun trimass kepada cik bungakopi sebab bagi award nieh pada aku.nak terima award pun ada rules juga okay so,kat bawah nieh rules dia....



RULES:-

1.Thank & link the person that gave you the award.

2.Pass this award to 15 blogger you've recently discovered and think are fantastic.

3.contact the blogger and let them know they've won the award.

4.state 7 things about yourself.


Aku Seorang Yang :-

# Obses terhadap bunga rose
# Suka kepada seni terutama jahitan sulaman dan lukisan
# Mencintai alam flora fauna (tak boleh blah kan)
# Jenis manusia yang memendam,awas kepada kau2 yang cuba nak cari pasal!
# Selalu berangan akan memiliki seekor laptop Apple
# Ada kalanya aku lebih suka bersendirian
# Aku akan baran JIKA PERLU.


Mereka yang menerima award ini :-
- lumut
-sayupilu
-miss
-jane
-lea

dah 5 orang cukup.....nak letak banyak2 tak larat aku nak copy link satu2.kamu2 yang cantik manis,sila ambil award ini ya sekian..........


Beautiful_Rose




3 comments:

  1. huhuhu x kan nak panggil mak cik pulok...hehehhe =p

    ReplyDelete
  2. cikti pon dpt dpd cik bungakopi jgk,.,

    ReplyDelete

kentut itu nikmatnya sama seperti makan aiskrim...sedap, bukan? jom berkentut-kentut sebelum anda di kentut kan.ayat kotor? pe de hal...hiahahahahahah