Friday, February 19, 2010

Konvokesyen INPENS International College Di Shah Alam Selangor

tarikh : 13 febuari 2010 (sabtu)

tempat : ???

kolej : INPENS International College Kuala Selangor.


Akhirnya terbongkar juga nama kolej yang selama ini aku selindungkan.ye...aku sedang menyambung pelajaran di kolej ini INPENS International College Kuala Selangor.ada sesiapa tahu tentang kolej ini? College ini tak segah kolej2 lain hanya kolej biasa yang hanya menempatkan tak sampai 1000 orang pun pelajar.Ini bukan kolej terkemuka dunia tapi ini adalah kolej di bawah kerajaan negeri selangor.Industi Pendidikan Negeri Selangor (INPENS) dan kolej ini hanya menyediakan pendidikan berbentuk kemahiran.



Kursus Yang Ditawarkan :-
- AUTOMOTIF
- AIRCOND
- SISTEM KOMPUTER
- ELEKTRONIK
- KIMPALAN
- MOTOSIKAL
- JAHITAN PAKAIAN WANITA
- DANDANAN RAMBUT
- JURU KECANTIKKAN
- ELEKTRIK
- PELUKIS PELAN


Wah2...promote kejap sesiapa pun boleh mendaftar jika beminat.untuk keterangan lanjut,sila layari laman web ini.kalau ada sesiapa nak borang,roger kat aku untuk kemasukkan bulan julai dan oktober 2010 nanti =p baiklah,berbalik pada cerita asal,aku nak cerita pasal majlis konvo hari tu.maaf aku tidak berapa tahu di manakah lokasi tersebut kerana aku kurang arif dengan tempat2 yang terdapat di selangor.walaupaun aku merupakan penduduk tetap negeri ini,tapi aku lebih mengetahui peta2 yang terdapat di negeri perak.harap aku tidak akan di buang negeri kerana pekara ini..ampun..



aku yang semakin menggelapkan diri kerana berpanas semasa latihan.


baner konvo...okaylah korang layan gambar saja okay,aku malas nak taip banyak2.














erk,gambar last sila alihkan pandangan laju2 =p





Beautiful_Rose

2 comments:

  1. Is it possible Abercrombie clothing to turn a profit by gifting abercrombie Jeans promotional items and selling your inventory at the same time? Is it possible to Abercrombie Pants make large sums Abercrombie Tees of money by giving away promotional clothing? Abercrombie Shorts Will this practice bring awareness to your brand? Fashionable promotional clothing items are a great way to Abercrombie Sweaters help sell your brand to your target audience. Items like shirts and caps are favorites among most consumers especially when they receive them for free as a gift or give-away. Be it a screen printed tee shirt or an embroidered hat or polo shirt, your imprinted logowill leave a long lasting impression and gain a lot of attention by your targeted audience.

    ReplyDelete
  2. Hye i just wanna ask something regarding this college.. Kolej ni kolej swasta atau under kerajaan negeri selangor? Yuran pembiayaan mcm mna? Guna ptptn ke? Thanks

    ReplyDelete

kentut itu nikmatnya sama seperti makan aiskrim...sedap, bukan? jom berkentut-kentut sebelum anda di kentut kan.ayat kotor? pe de hal...hiahahahahahah