Friday, February 12, 2010

NOTA RINGKAS

Assalamualaikum......
aku tak nak berceloteh panjang hari nieh,just nak cakap sikit jerk coz lepas nieh nak terus berlari balik hostel.sepatutnya petang semalam dah boleh balik cuti dah.tapi di sebabkan aku terlibat dalam perbarisan kawalan esok kat shah alam sebab konvo,makanya aku akan balik ke kampung pada keesokkan harinya selepas berakhirnya majlis tersebut.
so,hari nieh aku just blogwalking saja dan maaf,sebab aku komen secara rawak saja.kalau aku tak komen blog korang,tak bermaksud aku tak baca entry korang.aku masih baca entry korang just tak letak komen jerk.insyallah balik cuti nanti aku akan komen semula seperti biasa.aku sedang mengejar masa.dan hari nieh keadaan kesihatan adalah kurang baik.aku demam...so,minta jasa baik semua doakan aku sembuh dan dapat mempersembahkan yang terbaik untuk kolej esok...okay ini saja aku nak sampaikan,take care semua..........





Beautiful_Rose


4 comments:

  1. dah ada kat shah alam naper tak inform pakcik kalau tak boleh la jumpa

    ReplyDelete
  2. salam...slmt bercuti ok,,,,tk cre.

    ReplyDelete

kentut itu nikmatnya sama seperti makan aiskrim...sedap, bukan? jom berkentut-kentut sebelum anda di kentut kan.ayat kotor? pe de hal...hiahahahahahah