Tuesday, August 3, 2010

Perhatian Kepada Semua Umat Manusia

.
Sebenarnya tidak ada apa yang penting sangat pun...tajuk saja nak gempak macam sengal je.okay2 jangan nak meyumpah seranah aku,aku sedang di dalam mood malas nak update tapi terasa macam nak update.ayat macam minta penampar...aku sangat bz sekarang dan semangat mahu berblog semakin pudar seperti pudarnya cintaku pada mu _____ (isi sendiri tempat kosong) klinik semakin di penuhi dengan pesakit.mereka datang dengan membawa virus lalu pergi dengan membawa ubat.
.
kesannya virus2 tersebut mula menular kepada doktor,aku dan teman sekerja...tension okay.hari tu aku pulih dari demam,dan sekarang demam kembali...mujur tidak teruk masih boleh di kawal dengan langkah pencegahan menelan antibiotik ceporex berbau hanciing kucing itu.sekarang cuaca agak tidak menentu sekejap hujan sekejap panas.nyamuk2 ades mula mahu menyebarkan baka untuk mewarisi tugas nenek moyang menghirup darah2 segar.so,peringatan kepada korang2 semua,sila jaga kesihatan diri sebaik mungkin kerana virus demam mula menular....
.
:: semalam ::
Pesakit hari ini : 120orang
income : rm2247
penyakit : viral fever,URTI
.
pesanan ini tidak ada penajanya sekian terima kasih kekasih =p
.
.
.
.
.
.
.
.
Beautiful_Rose



.

8 comments:

  1. b.r.u.t.a.l.s..o.l.o :
    malas itu perlu kadang2...

    cik ailebiu :
    income mmg masyuk,patients y sakit lagi masyuk.virus berjangkit bertambah masyuk =p

    miss :
    hahahh ko juga sama miss hope begitu... =p

    ReplyDelete
  2. biar demam time syaaban nie jgn demam time ramadhan...

    ReplyDelete
  3. oranglidi :
    citer pasal penjagaan kesihatan.

    ophanz :
    hahah betul2 =p

    ReplyDelete
  4. Is it possible Abercrombie clothing to turn a profit by gifting abercrombie Jeans promotional items and selling your inventory at the same time? Is it possible to Abercrombie Pants make large sums Abercrombie Tees of money by giving away promotional clothing? Abercrombie Shorts Will this practice bring awareness to your brand? Fashionable promotional clothing items are a great way to Abercrombie Sweaters help sell your brand to your target audience. Items like shirts and caps are favorites among most consumers especially when they receive them for free as a gift or give-away. Be it a screen printed tee shirt or an embroidered hat or polo shirt, your imprinted logowill leave a long lasting impression and gain a lot of attention by your targeted audience.

    ReplyDelete

kentut itu nikmatnya sama seperti makan aiskrim...sedap, bukan? jom berkentut-kentut sebelum anda di kentut kan.ayat kotor? pe de hal...hiahahahahahah