Saturday, January 30, 2010

Special Untuk Korang2 Semua...

macam yang dijanjikan...ada rakaman untuk korang pasal kolej tempat study aku nieh.disebabkan kemalasan nak menaip semakin menebal,makanya korang layan video jelah yerk.kang aku taip panjang2 bukan korang baca pon kan tol tak? korang nieh bukan ley percaya sangat...just usha sekali imbas je kan.kalau datang blog aku pun just jadi silent reader jerk...bukan nak tinggalkan komen.penat jerk aku menaip panjang macam keretapi tau...tapi korang langsung tak tinggalkan komen,kecik hati i tau =p hahhaha geli ahh.....okay pape pun,layan video okay! amaran kemeterian kesihatan,silka abaikan suara sumbang perempuan yang sedang bercakap itu =p

VIDEO 1



video




VIDEO 2




video




okay 2 video cukup...tak yah letak banyak2 next entry aku letak lagi yerk,itu pun kalau rajin ler.sory la kualiti gambar kurang baik coz hp aku murahan jerk.tak ada duit nak beli mahal2 macam korang.tapi tak apalah janji boleh guna pakai dah cukup syukurlah...nak beli yang mahal tunggu aku jadi kaya raya dulu lah.kalau korang2 baik hati,boleh jugak belikan untuk aku 1,2 buah hp baru ke kan =p hahhaha okay itu keji yerk.okay aku nak rehat ler..mo blogwalking pulak... =p








Beautiful_Rose



7 comments:

  1. from Mr Green
    nnt post lg k.
    ok azie.
    best blaja. . .
    best jd budak skolah!
    siapkan semua projek u tau!
    kalo x i ngan Mr akid akan kaco n ganggu hidop u cukop2!

    ReplyDelete
  2. hurm..best nya zaman blaja..hohoh

    anda sihat.?

    ReplyDelete
  3. ala... tak adil.. line tenet tak ok..
    tak leh nak loading video tu
    nak tengok?!!!!

    ReplyDelete
  4. salam...alamak tenet i slow ler....nnti i tgk balik ek..mmg kalo time camni streamyx mmg slow...

    ReplyDelete
  5. oooit...enjoy study erkk..;p
    jgn tension2 okies..;)

    ReplyDelete
  6. sangkut2 weh tp aku dengo jelah sore ko ekk ekeke

    ReplyDelete
  7. Alahai.. asyik sangkut jek!.. hu3x

    Best kan zaman belaja nie.. winduuu nyer p suasane tu.. hu3x..

    ReplyDelete

kentut itu nikmatnya sama seperti makan aiskrim...sedap, bukan? jom berkentut-kentut sebelum anda di kentut kan.ayat kotor? pe de hal...hiahahahahahah